Solutii pentru Patinoare

Patinoar sau Sala Polivalenta ?

De ce nu amandoua?! Oferim un set de dotari atat pentru centrele cu activitati sportive doar pe gheata cat si pentru centrele multisportive care desfasoara in incinta alte activitati sportive si non-sportive. 

Suprafata conversie gheata

Prin instalarea direct peste gheata, aceasta suprafata asigura un suport pentru alte activitati decat cele pe gheata: sporturi cu mingea, concerte, simpozioane etc. Instalarea se realizeaza doar in cateva ore fara a fi necesara procedura de dezghetare- inghetare a suprafetei, asadar fara costuri suplimentare. Vezi video.

Mantinela hochei certificata IIHF si protectie pentru Piste de viteza

Mantinele regulamentare si certificate IIHF permanente sau mobile, impreuna cu tot setul de accesorii: prag de gheata, sticla securizata, banda kick off si puc, acces rolba etc. De asemenea, putem furniza protectii pentru piste de viteza.  

Scaune spectatori anti-vandalism si scaune VIP

In portofoliul nostru: scaune monobloc, scaune cu sezut rabatabil, cu prindere pe contratreapta sau pe treapta; scaune VIP ; scaune presa; tribune retractabile.

Tabele de marcaj si Video Box

Tabele de marcaj si video box-uri regulamentare, in conformitate cu cerintele IIHF. Asiguram un pachet complet: incepand cu dotarile din camera de control si pana la sistemele de ridicare-coborare motorizate.   

 

 

Mantinela hochei
Protectie Piste Viteza
Suprafata conversie gheata
Meci baschet peste gheata
Video: conversie patinoar in arena sport