Curatare & Intretinere

Programe de intretinere

Suprafetele sportive – fie piste de atletism, terenuri de tenis, terenuri de fotbal – sunt caracterizate, printre altele, prin durata de viata indelungata. Insa conditiile atmosferice, razele UV, praful, frunzele, noroiul sunt toti factori care joaca un rol important in durata de viata a unei suprafete. Curatarea regulata va imbunatati cu siguranta durata de exploatare a suprafetelor dvs. Ca partner, ISCHIA asigura personal si echipament special pentru a indeplini aceste sarcini. Un contract de intretinere este cea mai buna cale de a garanta ca suprafetele sportive isi pastreaza valoarea.

Intretinere suprafete sintetice

Pistele de atletism se contamineaza in timp cu impuritati si datorita factorilor de mediu suprafata devine dura si casanta. Una dintre solutii este aceea de a curata suprafata cu un jet de apa sub presiune sau curatare prin periere mecanizata.  

Intretinere gazon sintetic

ISCHIA recomanda in mod special pentru terenurile cu gazon sintetic un program de intretinere cel putin anual care sa cuprinda periere, nivelare si aerare material de umplere. Oferim o varietate de servicii de curatare uscata si uda pentru astfel de suprafete cat si echipamente care sa va ajute in indeplinirea in regie proprie a acestei sarcini.

 

 

  

Aveti intrebari?